Keynote Speech

A sti sa motivezi si sa ramai motivat e o arta aplicabila in business, indiferent daca lucrezi in marketing, vanzari, negociere sau management. Un bun prieten spune ca un gram de inspiratie face cat o tona de motivatie, asa ca poti afla cele mai utile exemple despre cum sa ramai motivat de la insusi autorul cartii “Dusul cu MOTIVATIE”.

Daca vrei sa iti inspiri echipa sau participantii la evenimentul pe care il organizezi, nu conteaza ce li se spune, ci persoana care spune.

Cine? Veronel Guiman este fondatorul VMotivation.ro si al primului serviciu din Romania care trimite SMS-uri motivationale gratuite abonatilor. La 23 de ani scrisese deja zeci de articole de specialitate, printre care si pentru varianta online a revistei Cariere. El este activ si in comunicarea cu cei peste 3.000 de abonati la newsletter-ul VMotivation.

Ca si speaker, a dus VMotivation la diverse evenimente, printre brand-uri precum Cisco, Oracle, Huawei, Mercedes, Mobexpert sau Intel si a colaborat cu companii precum HP. La nivel international, a participat ca si speaker din proiecte desfasurate in tari ca Ungaria sau Cehia.

Ce spun cei care au participat la discursurile autorului?

Ce castigi daca lucrezi cu mine?

  • Inspiratie;
  • Motivatie pe termen lung;
  • Cea mai simpla metoda sa ramai motivat;

Ce pierzi daca nu lucrezi cu mine?

  • Singura metoda prin care poti schimba pe cineva: puterea exemplului unui vorbitor;
  • Echipa demotivata;
  • Posibilitatea de a investi in instrumente utile in schimbul discursului;

Cat costa?
Ei bine, nu te costa nimic, ci vei face o investitie. La ce ma refer? In schimbul discursului, vei primi mai multe exemplare din cartea “Dusul cu MOTIVATIE”, la pretul de retail. Astfel, vei putea face cadou cartea participantilor la discurs sau iti vei recupera investitia daca decizi sa revinzi cartea. In plus, la cererea ta, autorul va semna cateva dintre ele pe care le poti darui colaboratorilor si clentilor tai.

Daca nu iti place?
E simplu, iti returnam banii pentru carti si consideram ca discursul a fost gratuit. In plus, daca ne spui motivul vei primi GRATUIT 10 carti din partea noastra, in valoare de 1200 RON.

 

Garantia este de 200%