Viziune

Lucram in fiecare zi pentru a ajuta 100.000 de performeri cu produsele sau serviciile noastre.

Misiune

Ne concentram pe construirea relatiilor cu fiecare persoana care interactioneaza cu noi.

Cine?

Veronel Guiman lucreaza cu antreprenori, manageri si performeri care doresc sa exceleze si sa isi depaseasca limitele in relatie cu ei si cu oamenii din jurul lor. Angajamentele lui de consultanta acopera Managementul Motivatiei, sistem de ajuta la cresterea motivatiei.

In interactiunile one-to-one sau one-to-many, Veronel provoaca cele mai importante motivatii ale oamenilor, pe care ii ajuta sa isi atinga mai usor obiectivele, prin tehnicile si intrebarile potrivite. Tocmai de aceea, fiecare program sau trainng livrat este personalizat pe nevoia clientului.

Veronel are 3 ani de experienta in domeniul motivatiei, fiind fondatorul serviciului SMS Motivational Gratuit, primul de acest fel din lume. Pornind de la aceasta experienta, a ales calea antreprenoriatului si a dus compania VMotivation ca partener la diverse manifestari, pe langa brand-uri precum Mercedes, Intel sau Mobexpert. Ca si speaker, a fost invitat la evenimente ca Business Days, Project Management Days si la companii precum HP.

Valori

Integritate

100%

Educatie pe termen lung

100%

Performanta

100%

Echipa

100%

Profesionalism

100%

De ce?

VMotivation si-a dat seama ca motivatia nu dureaza si ca cea mai mare problema a angajatorilor romani este lipsa de „oameni buni”, cei mai multi antreprenori si manageri spunand ca in Romania exista provocari mari cu resursele umane.

Cum?

Metodologiile folosite de noi se bazeaza pe Managementul Motivatiei, un proces pe care oricine il poate aplica pentru a se motiva pe sine si pe cei din jurul sau.

Ce?

Iti oferim servicii de Managementul Motivatiei 1-la-1, Managementul Motivatiei Echipelor sau SMS Motivational, alaturi de zeci de resurse gratuite online.