Veronel Guiman lucreaza cu antreprenori, manageri si performeri care doresc sa exceleze si sa isi depaseasca limitele in relatia cu ei si cu oamenii din jurul lor. Angajamentele lui de consultanta acopera Managementul Motivatiei, sistem ce ajuta la cresterea motivatiei.

In interactiunile one-to-one sau one-to-many, Veronel provoaca cele mai importante motivatii ale oamenilor, pe care ii ajuta sa isi atinga mai usor obiectivele, prin tehnicile si intrebarile potrivite. Tocmai de aceea, fiecare program sau trainng livrat este personalizat pe nevoia clientului.

Veronel are 3 ani de experienta in domeniul motivatiei, fiind fondatorul serviciului SMS Motivational Gratuit, primul de acest fel din lume. Pornind de la aceasta experienta, a ales calea antreprenoriatului si a dus compania VMotivation ca partener la diverse manifestari, pe langa brand-uri precum Mercedes, Intel sau Mobexpert. Ca si speaker, a fost invitat la evenimente ca Business Days, Project Management Days si la companii precum HP.